Паска швидкого приготування без замісу


Опубликованно 11.07.2019 04:35

Паска швидкого приготування без замісу

Приготування:

1. Робимо опару: у тепле молоко додаємо 1 ст. л цукру і розводимо дріжджі. Все добре перемішуємо і даємо постояти.2. Відокремлюємо білок одного яйця (знадобиться для глазурі). Яйця збиваємо міксером з 1 ст. цукру і з невеликою кількістю солі (0.5 ч. л).3. У заздалегідь просіяне борошно додаємо опару, збиті яйця, ванілін і розтоплене вершкове масло. Все добре перемішуємо ложкою. До отриманого тесту додаємо цукати або заздалегідь розпарений ізюм і ще раз добре перемішуємо. Накриваємо тісто рушником або харчовою плівкою і ставимо в тепле місце на 1 годину, щоб підійшло.4. Через годину знімаємо харчову плівку, злегка подминаем тісто і викладаємо у форми. І знову ставимо в тепле місце хвилин на 40, для того щоб тісто підійшло.5. Потім відправляємо випікатися в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 45-50 хвилин.6. Поки паски випікаються, робимо глазур. Збиваємо міксером білок (який ми заздалегідь відокремили) і цукрову пудру.7. Прикрашаємо ще теплі готові паски глазур'ю. Наші паски готові!Приємного апетиту!Дивіться покрокове коротеньке відео.



Категория: Новости