Пісні картопляні деруни з грибами
Опубликованно 13.07.2019 21:50
Приготування:
Покроковий рецепт приготування пісних драніков: Нарізаємо довільно цибулю і дрібно три зубчики часнику, викладаємо на розігріту сковороду, з доданим до неї оливковою олією. Обсмажуємо, помішуючи лопаткою, щоб цибуля при пассеровке не підгорів, як і часник, і вийшов приємного золотистого кольору. Викладаємо обсмажені цибулю з часником в окрему ємність і нарізаємо свіжі печериці, які в свою чергу обсмажуємо на сковороді, не забуваючи додати трохи оливкової олії. На великій тертці натираємо картоплю, одну моркву і перемішавши до однорідності додаємо за смаком морську сіль і чорний перець. Викладаємо обсмажені гриби в ємність до цибулі і ретельно перемішуємо їх між собою. Додаємо в ємність до картоплі з морквою 5 стіл.л. борошна і перемішавши даємо 20 хвилин постояти для вироблення клейковини. В окремій ємності картопляну масу перемішуємо з грибною, порційно столовою ложкою викладаємо в сковороду і обсмажуємо до золотавості по 6-7 хвилин кожну сторону. Викладаємо приготовані деруни на тарілку, прикрашаємо нарізаною скибочками редискою, гостро-солодким соусом з приправою "чортівня" і зеленню петрушки з грибами, після чого подаємо страву до столу. Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо пісні деруни з грибами будинку разом! Приємного всім апетиту!
Категория: Новости