Великодній пиріг


Опубликованно 13.07.2019 21:50

Великодній пиріг

Приготування:

КРОК 1.

Першим ділом розморозьте шпинат і відкиньте його на сито, щоб стекла зайва рідина. КРОК 2.

Сир натріть на тертці і змішайте зі шпинатом, сіллю, перцем і сметаною. КРОК 3.

Листкове тісто (квадратна або з'єднайте 2 прямокутних шматка) трохи розкачайте і викладіть у форму. КРОК 4.

Викладіть начинку. КРОК 5.

У начинці добре вимитим яйцем зробіть 6 заглиблень так, щоб в кожне з поглиблень помістилося яйце. КРОК 6.

Вбийте по 1 яйцю в кожне поглиблення. КРОК 7.

Зверху все добре посипте пармезаном або будь-яким іншим твердим сиром. КРОК 8.

Розкачайте ще один такий же шматок тіста і накрийте їм пиріг. Подрежьте зайві краї тіста і защипайте. КРОК 9.

Змастіть пиріг збитим яйцем і відправте випікатися в розігріту до 180°С духовку на 30-35 хвилин до красивого золотистого кольору.



Категория: Новости