Великодній пиріг
Опубликованно 13.07.2019 21:50
Приготування:
КРОК 1.
Першим ділом розморозьте шпинат і відкиньте його на сито, щоб стекла зайва рідина. КРОК 2.
Сир натріть на тертці і змішайте зі шпинатом, сіллю, перцем і сметаною. КРОК 3.
Листкове тісто (квадратна або з'єднайте 2 прямокутних шматка) трохи розкачайте і викладіть у форму. КРОК 4.
Викладіть начинку. КРОК 5.
У начинці добре вимитим яйцем зробіть 6 заглиблень так, щоб в кожне з поглиблень помістилося яйце. КРОК 6.
Вбийте по 1 яйцю в кожне поглиблення. КРОК 7.
Зверху все добре посипте пармезаном або будь-яким іншим твердим сиром. КРОК 8.
Розкачайте ще один такий же шматок тіста і накрийте їм пиріг. Подрежьте зайві краї тіста і защипайте. КРОК 9.
Змастіть пиріг збитим яйцем і відправте випікатися в розігріту до 180°С духовку на 30-35 хвилин до красивого золотистого кольору.
Категория: Новости