Горбуша в вершково-сирному соусі
Опубликованно 14.07.2019 22:20
Приготування:
Покроковий рецепт приготування горбуші в соусі: Нарізаємо філе горбуші не дуже дрібними шматочками і відправляємо в розігріту сковороду, в яку також додаємо 20 гр. вершкового масла. Обсмажуємо перемішуючи шматочки риби не більше п'яти хвилин, додавши 50 гр. соняшникової олії, після чого викладаємо на тарілку. Не дуже дрібно нарізаємо цибулю і викладаємо обсмажувати в сковороду, додавши чавлений часник, і помішуючи лопаткою. Натираємо на крупній тертці 100 гр. сиру твердих сортів. У сковороду з обсмаженою до рум'яного кольору цибулею виливаємо молоко і вершки. Як тільки молоко з вершками закипіли, додаємо в сковороду натертий сир зі шматочками риби, сіль з перцем за смаком. Добре розмішати всі інгредієнти в сковороді закриваємо її кришкою і тушкуємо наше блюдо близько п'яти хвилин на повільному вогні. Знімаємо сковороду з плити, даємо нашій страві трохи охолонути, після чого розкладаємо по тарілках, додаємо зелень кропу і подаємо до столу. Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо горбушу в вершково-сирному соусі будинку разом! Приємного всім апетиту!
Категория: Новости