Куряча грудка з вершковим сиром


Опубликованно 16.07.2019 01:55

Куряча грудка з вершковим сиром

Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Змішайте куряче філе з маслом і приправою. Дайте йому трохи замаринувати, якщо у вас є час, нехай курка полежить у спеціях годину або близько того. Але якщо часу немає — нічого страшного, гарненько змастіть філе і викладіть його на деко для запікання. Крок 2: запікаємо курячу грудку з вершковим сиром.

Змішайте вершковий сир з грецьким йогуртом і зеленню, а потім цією масою змастіть куряче філе зверху.Посипте тертою моцарелою.Запікайте курку з сиром в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-45 хвилин або поки м'ясо не приготується, а сир зверху не запечеться до рум'яної скоринки. Крок 3: сервіруємо курячу грудку з вершковим сиром.

Поки готується курка, наріжте овочі для салату невеликими шматочками. Вони відмінно підійдуть до нашої страви, підкресливши його смак. Крок 4: подаємо курячу грудку з вершковим сиром.

Куряча грудка запечена під вершковим сиром, виходить ніжною, соковитою, і просто очманіти якою смачною.Приємного апетиту!



Категория: Новости