Яблучний крамбл з вівсянки. Насипний пиріг з вівсяної крихти
Опубликованно 16.07.2019 01:55
Приготування:
Вівсяні пластівці висипаємо в блендер і подрібнити. Потім додамо вершкове масло і цукор, продовжуємо подрібнити в крихту.
Яблука очистимо від шкірки і серцевини. Наріжемо на невеликі шматочки.
Викладаємо яблука у форму, потім зверху висипаємо крихту з вівсянки.
Запікаємо в добре розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
Смачний крамбл готовий! Приємного апетиту!
Поради до рецепту:
– Яблука в цьому рецепті вівсяного крамбла можна замінити сезонними фруктами або ягодами (свіжими або мороженими). Загалом включаємо фантазію і експериментуйте!
Категория: Новости