Корисно, але смачно: омлет пуляр від Марини Боржемской (РЕЦЕПТ)
Опубликованно 16.07.2019 03:55
Телеканал СТБ продовжує зйомки дев'ятого сезону самого вагомого шоу країни "Зважені та щасливі". Ведуча — Аніта Луценко, тренери — Марина Боржемская і Іраклі Макацарія. В цьому році за нову і здорове життя борються одинаки, які впевнені, що саме зайва вага заважає побудувати щасливе особисте життя.
А поки глядач в очікуванні нового сезону, Марина Боржемская ділиться рецептами корисних страв. Раніше зірка ТБ ділилася рецептом корисної піци, смачних ПП-сирників і навіть ароматного штруделя.
На черзі улюблений усіма омлет, але в новій інтерпретації. Ось що треба, щоб приготувати омлет пуляр.
Омлет пуляр: рецепт2 жовтки2 ст л молока2-3 білкаСіль за смакомМожна додати сир, шпинат, сир (додавати з жовтків)
Як готувати омлет пуляр
Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо з молоком, сіль, і виливаємо на антипригарну сковороду. На повільному вогні під кришкою тушкуємо близько 2 хвилин.
Тим часом готуємо білок. Гарненько збити в міцну піну. Відкриваємо сковороду, на якій злегка прихватился жовток, лопаткою акуратно викладаємо повітряну білкову суміш. Накриваємо кришку так, щоб залишався вихід для пари, інакше ваш омлет осяде. Готуємо на маленькому вогні 6-7 хвилин. Можна подавати омлет із зеленню і свіжими овочами.
А який у вас улюблений ПП-рецепт?
Читати також "Правила виживання": вибираємо якісне м'ясо
Також читайте про 5 найбільш важливих продуктів для краси і здоров'я.
Фото: відкриті джерела в МережіТвітнуть -->
Live Journal
Категория: Здоровье