Куряча грудка в пікантному маринаді від Світлани Фус: перевірений рецепт від дієтолога "Зважених та щасливих"
Опубликованно 18.07.2019 06:05
Телеканал СТБ знімає дев'ятий сезон самого вагомого шоу країни "Зважені та щасливі". Ведуча — Аніта Луценко. Тренери — Марина Боржемская і Іраклі Макацарія.
Також у цьому сезоні дієтологом проекту знову стала Світлана Фус, яка сім років займалася харчуванням учасників. Світлана ділиться цікавими корисними рецептами страв, які кожен зможе приготувати вдома.
І сьогодні ми із задоволенням поповнюємо ваші закладки смачним, простим і дієтичним рецептом.
Куряча грудка в пікантному маринаді від Світлани ФусКуряче філе – 400-500 гОливкова олія – 2 ст. лДіжонська гірчиця – 1 ст. лСоєвий соус – 50 млЧасник – 2-3 зубчикиКорінь імбиру – 10 гГвоздика – 10 гАпельсиновий сік – 50 млЧорний мелений перець – 0,5 ч. лСіль – за смакомЧервоний цибуля – 1 шт.Авокадо – ? шт.Рукола – 30-40 гЯк готувати:Приготуйте посуд для приготування маринаду. Додайте в миску соєвий соус, діжонську гірчицю, чорний мелений перець і гвоздику. Видавіть в маринад сік апельсина і налийте масло.Окремо нарубайте маленькими шматочками часник і імбир. Висипте в миску з маринадом і ретельно перемішайте.Добре промийте під струменем води курячу грудку. Помістіть її в миску з маринадом і трохи пам'ятайте руками.Накрийте вміст миски харчовою плівкою і поставте маринуватися в холодильник не менше ніж на 45 хвилин.Розігрійте ґрати для гриля. Злегка змастіть поверхню оливковим маслом і обсмажте м'ясо протягом 4 хвилин з кожного боку.Перед подаванням на тарілку викладіть листя руколи. На подушку із зелені розмістіть приготоване м'ясо. Прикрасьте блюдо скибочками авокадо і кільцями червоного цибулі.
Також дивіться рецепт ПП-сорбету від Марини Боржемской.
Фото: відкриті джерела в Мережі, СТБ-->
Live Journal
Категория: Здоровье