Коржі в духовці з простих продуктів


Опубликованно 19.07.2019 05:25

Коржі в духовці з простих продуктів

Приготування:

1) Відварити пшоно, рис або будь-яку іншу крупу (гречку, вівсянку, перловку, пшеничну, ячмінну, кукурудзяну крупу) до повної готовності, краще трохи переварити, ніж не доварити і повністю остудити. Готової каші повинно вийти 600 гр.

Врахуйте, що смак обраної крупи буде відчуватися в готових коржиках. Самий нейтральний смак рису. Я використовую пшоно, його смак слабо відчутний.

2) У мисці з'єднати остиглу пшоняну кашу, сир, яйця, тертий твердий сир, дрібно рубаний зелений лук, соду, борошно, сіль, чорний перець і лимонний перець. Добре перемішати. Борошно вищого сорту можна замінити цільнозерновий борошном.

3) Розподілити по листу, устеленному пергаментним папером хорошої якості, щоб готові коржі добре відстали від пергаменту. Випікати в духовці, розігрітій до 180*С, на середньому рівні, з функцією конвекція 20-25 хвилин, верх має трохи зарум'яниться. Не передержите в духовці, щоб коржі не стали сильно сухими. Такі коржі можна посмажити на сковороді тільки невеликого розміру, щоб зручно було перевертати, і вони не рвалися.

4) Гарячі коржі змастити вершковим маслом і розрізати на порційні шматочки. Дуже м'які, ніжні, ситні і дуже апетитні! Краще всього їх їсти з запалі з жару, але і після остигання вони залишаються м'якими і смачними. Приємного апетиту!



Категория: Новости