Булочки з часником і зеленню


Опубликованно 19.07.2019 05:25

Булочки з часником і зеленню

Приготування: Крок 1: замішуємо тісто.

Налийте теплу воду в тарілку, додайте дріжджі і добре перемішайте. Вода не повинна бути гарячою!

Додайте цукор, борошно, яйце і рослинне масло. Перемішайте. Має вийти м'яке, податливе тісто.

Накрийте його рушником або харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 1-1,5 години, щоб тісто піднялося. Крок 2: готуємо начинку.

У той же час змішайте м'яке вершкове масло з подрібненим часником і зеленню. Розм'якшити масло можна заздалегідь залишивши його при кімнатній температурі, або ненадовго відправивши в мікрохвильовку (без етикетки, в окремій мисці). Крок 3: ліпимо булочки з часником і зеленню.

М'яке дріжджове тісто викладіть на стіл і розкотіть в пласт. Товщина шару повинна бути близько 1 см.

Наріжте тісто на тонкі смужки.

Змастіть кожну смужку вершковим маслом з часником і зеленню.

І потім кожну смужку загорніть начинку всередину. Завертайте трохи по діагоналі, роблячи нахил то в одну сторону, то в іншу, щоб у вас вийшли "нерівні" рулетики. Крок 4: випікаємо булочки з часником і зеленню.

Змастіть маслом форму для випічки і покладіть в неї рулети щільно один до одного. Накрийте і поставте в тепле місце на 30 хвилин приблизно, щоб тісто знову піднялося.

Випікаються булочки в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25-30 хвилиндо золотавої скоринки. Крок 5: подаємо булочки з часником і зеленню.

Після випікання булочки потрібно остудити, а потім просто отламывайте їх один від одного і подавайте з супом або іншими відповідними стравами.Приємного апетиту!



Категория: Новости