Печиво з карамеллю


Опубликованно 20.07.2019 03:00

Печиво з карамеллю

Приготування:

Яблучний сидр кип'ятити на слабкому вогні 5 хвилин і залишити остигати без кришки. Змішати борошно, соду, розпушувач, корицю, сіль. В іншій мисці розтерти масло з коричневим і ванільним цукром. Додати яйце і випарений сидр. Збити міксером. Висипати вміст миски з мукою. Змішати за допомогою блендера до однорідності. Застелити дошку пергаментом. За допомогою двох столових ложок розділити масу на 6 або 8 частин і викласти на пергамент. У кожен шматок тесту вдавити шматок або цілу карамель (в залежності від розміру цукерки). Відправити в морозилку на 20 хвилин. Тим часом розігріваємо духовку до 190 С. У невеликій мисці змішати трохи коричневого цукру і кориці. Дістати тісто з морозилки. Вдавити ірис всередину і скачати в кульку. Обваляти кульки в суміші кориці і цукру. Деко вистелити папером для запікання. Викласти отримані кульки і запікати 15 хвилин. Дати охолонути.



Категория: Новости