Борщ з куркою без капусти
Опубликованно 22.07.2019 03:20
Приготування:
1. Куряче м'ясо кладемо в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння.
2. Через 25 хвилин додаємо нарізану на невеликі кубики картоплю. Солимо.
3. Ще через 10 хвилин додаємо нарізану ріпчасту цибулю.
4. І тепер наш головний секрет швидкого приготування борщу. Овочі (буряк і морква) ми використовуємо заморожені, заготовляємо раз на півроку. (Буряк — спочатку запекли, а потім натерли на тертці. Морква — просто натерта на тертці.) Відправляємо заморожені овочі приблизно через 6 хвилин після додавання лука. Додаємо лавровий лист.
5. Варимо борщ ще 15 хвилин. Додаємо зелень, варимо 2-3 хвилини і вимикаємо плиту.
Борщ готовий. Приємного апетиту!
Категория: Новости