Борщ з куркою без капусти


Опубликованно 22.07.2019 03:20

Борщ з куркою без капусти

Приготування:

1. Куряче м'ясо кладемо в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння.

2. Через 25 хвилин додаємо нарізану на невеликі кубики картоплю. Солимо.

3. Ще через 10 хвилин додаємо нарізану ріпчасту цибулю.

4. І тепер наш головний секрет швидкого приготування борщу. Овочі (буряк і морква) ми використовуємо заморожені, заготовляємо раз на півроку. (Буряк — спочатку запекли, а потім натерли на тертці. Морква — просто натерта на тертці.) Відправляємо заморожені овочі приблизно через 6 хвилин після додавання лука. Додаємо лавровий лист.

5. Варимо борщ ще 15 хвилин. Додаємо зелень, варимо 2-3 хвилини і вимикаємо плиту.

Борщ готовий. Приємного апетиту!



Категория: Новости