Три рецепта глазурі для пасок
Опубликованно 23.07.2019 01:50
Приготування: Крок 1: Покроковий відео-рецепт:.
Білкова глазур (на 5-6 пасок діаметром 9 см):
1. Білки збити з дрібкою солі до пишної піни. Додати поступово цукрову пудру, додати сік лимона.
2. Змастити паски глазур'ю. Поставити паски в прогріту до 100 градусів духовку на 5 хвилин, щоб глазур трохи підсохла і щоб убезпечити себе (бактерії сальмонели вмирають при температурі 80 градусів за 5 хвилин).
Глазур на желатині (на 3-4 паски діаметром 9 см):
1. В желатин влити 1 ст. л. теплої води, перемішати і дати набрякнути або підготувати желатин згідно інструкції на упаковці.
2. Влити воду, що залишилася в цукор і зварити цукровий сироп до повного розчинення крупинок цукру.
3. Дати сиропу охолонути трохи, додати набряклий желатин, добре перемішати до повного розчинення желатину. Збити суміш міксером до побіління і загустіння. Додати лимонний сік і збити ще раз.
Глазур на сухому молоці (на 1-2 паски діаметром 9 см):
1. Змішати сухе молоко з цукровою пудрою, поступово додати теплу воду до бажаної консистенції.
Категория: Новости