Полуничний пиріг
Опубликованно 23.07.2019 01:50
Приготування: Крок 1: готуємо тісто.
Першим ділом потрібно відокремити яєчні білки від жовтків.
Жовтки збити міксером з цукровою пудрою.
Додати ванільний екстракт і борошно (кладіть по чайній ложці, кожен раз добре замішуючи тісто).Додайте цедру лимона.Білки збийте з лимонним соком до густої повітряної піни.Лопаткою перекладіть білкову піну в тісто і обережно лопаткою або ложкою перемішайте. Крок 2: запікаємо полуничний пиріг.
На деко розміром 20 на 30 см. викладіть пергамент для випічки і вилийте на нього тісто. Розрівняйте. Зверху викладіть крупно нарізану полуницю.
Випікайте при 180 градусів протягом 30 хвилин. Готовність тіста перевіряйте зубочисткою (на виході вона повинна бути сухою і без шматочків тіста). Крок 3: нарізаємо полуничний пиріг.
Полуничний пиріг остудіть, потім посипте його цукровою пудрою.
Наріжте пиріг на прямокутники. Крок 4: подаємо полуничний пиріг.
Полуничний пиріг подається на десерт. Виглядає він дуже красиво, а на смак ще краще!Приємного апетиту!
Категория: Новости