Бісквітний рулет «Ураган» вийде у всіх!


Опубликованно 24.07.2019 07:55

Бісквітний рулет «Ураган» вийде у всіх!

Приготування: Крок 1: Покроковий відео-рецепт:.

1. Підготуємо какао: просіяти какао через сито, щоб позбутися від грудок. Залити гарячою водою і розмішати до однорідності.

2. Рослинне масло нагріти до гарячого стану (температура близько 70 градусів). Перелити в миску. Всипати в нього просіяне пшеничне борошно, розмішати до однорідності.

3. Додати молоко кімнатної температури, жовтки, половину цукру і весь ванільний цукор. Розмішати до однорідного стану.

4. В охолоджені білки додати дрібку солі і лимонний сік. Збити до м'яких піків. Поступово ввести цукор і збити до твердих піків.

5. Частинами ввести білки в тісто, акуратно перемішуючи до однорідності тесту.

6. Тісто розділити на 2 частини. У 1 частину додати какао і перемішати.

7. Форму для випікання вистелити пергаментом: дно і боки.

8. Вилити у форму біле тісто. Розрівняти. Зверху вилити шоколадне тісто, добре розрівняти.

9. Зворотним боком ложки провести лінії знизу-вгору, не відриваючи ложку від дна форми. Потім провести лінії зліва направо по всій площі тіста, теж не відриваючи ложки від дна форми. Рулет потрібно буде згортати паралельно тим лініям, які ви провели останніми. Три рази стукнути формою про поверхню, щоб видалити всі порожнини всередині.

10. Випікати в заздалегідь прогрітій до 170 градусів духовці 20 хвилин.

Готове тісто акуратно згорнути в рулет шоколадної стороною назовні і дати йому повністю охолонути.

11. Добре охолоджені вершки збити з ванільним цукром.

12. Розгорнути рулет, змастити його кремом усередині. Знову згорнути і відправити у морозильну камеру на 1 годину. Готове. Приємного чаювання!



Категория: Новости