Закуска-салат на святковий стіл
Опубликованно 25.07.2019 15:35
Приготування:
1) Пекінську капусту розібрати на листочки. Зняти потрібно тільки верхні листи, нижні не підійдуть. Потовщення на листку добре відбити молоточком, інакше в результаті лист буде розгортатися.
2) Залишок капусту тонко нашаткувати.
3) Відварну курячу грудку розібрати на сегменти або дрібно нарізати петрушку дрібно нарізати, яблуко очистити і нарізати невеликими тонкими скибочками, полити яблуко лимонним соком і перемішати, щоб воно не потемніло.
4) У мисці з'єднати куряче філе, рубану зелень, яблуко, пропущений через прес часник, капусту посолити і поперчити за смаком, заправити майонезом. Перемішати. Інгредієнти для салату можна варіювати за своїм смаком.
5) На відбитий лист покласти 1 ст. л. салату з гіркою і загорнути в трубочку.
6) З листків капусти вирізати потовщення, згорнути, формуючи «трояндочку».
Категория: Новости