Кавсказский аджапсандалі — теплий салат з баклажанами, помідорами і перцем
Опубликованно 26.07.2019 02:15
Приготування:
1. Баклажани попередньо проколоти в декількох місцях, щоб вони не вибухнули. Овочі (помідори, перець, цибуля, баклажани) запекти до повної готовності, не переживайте, якщо вони підгоряють, це додасть неповторну нотку, а верхню шкірку все одно будемо знімати. Випікайте В духовці при температурі 200-220 градусів.
2. Гарячі овочі перекласти в пакет і залишити на 10 хвилин, після цього шкірка буде дуже добре очищатися.
3. Очистити баклажани, помідори, перець і цибулю від шкірки, нарізати кубиками.
4. Додати подрібнений свіжий часник і петрушку, посолити, поперчити заправити рослинним маслом. За бажанням додати цукор і оцет.
Категория: Новости