Паска. Завжди вдалий
Опубликованно 26.07.2019 02:15
Приготування:
Борошно просіваємо 2 рази, змішуємо з дріжджами. До цукру додаємо яйця кімнатної температури і жовток, збиваємо до розчинення цукру. Вливаємо тепле молоко, додаємо сіль, ванілін, сік лимона і горілку. Додаємо борошно з дріжджами, замішуємо тісто, залишаємо тісто в теплому місці до збільшення в 2 рази. Я ставлю тісто в духовку на 40 хвилин при 35 градусах. Вливаємо розтоплене вершкове масло, вимішуємо, додаємо ізюм або інші добавки. Розподіляємо тісто по формочках заповнивши їх на 1/3. Даємо тісту підійти і випікаємо паски заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Категория: Новости