Різотто з лісовими грибами
Опубликованно 02.08.2019 02:40
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Готуватися все буде досить швидко, тому відразу ж переконайтеся, що відмірювали потрібну кількість всіх інгредієнтів.Якщо все на місці, можна проступати! Крок 2: смажимо гриби.
Гриби акуратно очистіть від лісової бруду (листочків, гілочок) і наріжте поздовжніми скибочками.Мити їх не потрібно, бо вони вберуть воду і не підсмажаться.
Розігрійте на сковороді вершкове масло і обсмажте в ньому гриби. Посоліть. Смажте протягом 3-х хвилин, потім перекладіть гриби на тарілку. Крок 3: готуємо бульйон.
Приготувати овочевий бульйон краще заздалегідь, просто наріжте крупно дві морквини, корінь петрушки, шматок цибулі-порею і селери і варіть кілька хвилин. Не забудьте посолити. Крок 4: готуємо рис.
Залишився від грибів олія не виливайте, воно ввібрало в себе аромат і стало особливо смачним. Обсмажте в ньому дрібно нарізану цибулю.Коли цибуля стане прозорою, додати до нього рис. Обсмажте трохи, помішуючи, потім влийте вино і ополоник бульйону. Готуйте, помішуючи, протягом 2-х хвилин. Після цього жидоксть випарується, влийте ще овочевого бульйону і продовжуйте готувати, періодично підливаючи рідина. Вам може знадобитися трохи більше або трохи менше бульйону, ніж зазначено. Крок 5: додаємо гриби.
Рис арборіо повинен приготуватися через 15 хвилин приблизно. Але за три хвилини до повної готовності до рису потрібно покласти гриби (разом з останньою порцією бульйону) і все добре перемішати.Посоліть і поперчіть за смаком.Рис повинен залишитися аль денте, не переваріть його. Крок 6: подаємо різотто з лісовими грибами.
Викладіть різотто з лісовими грибами на тарілку, посипте пармезаном і петрушкою. Подавайте з келихом білого вина.Приємного апетиту!
Категория: Новости