Імбирне печиво з глазур'ю


Опубликованно 03.08.2019 08:10

Імбирне печиво з глазур'ю

Приготування:

Покроковий рецепт приготування печива: Готуємо всі необхідні продукти для приготування печива. У велику миску викладаємо 100 гр. розм'якшеного вершкового масла, висипаємо 70 гр. цукрової пудри, обминаємо лопаткою і перемішуємо міксером. У олійну основу додаємо дрібку кардамону, 0,5 чайн.л. меленого імбиру, 0,3 чайн.л. кориці, 1 стіл.л. просіяного через ситечко какао, розбиваємо 1 яйце і перемішуємо міксером до однорідності. Просіваємо в миску частинами 250 гр. борошна, додаємо дрібку солі, 1 чайн.л. соди, акуратно розмішуємо, збираємо тісто в своєрідний ком і поклавши в пакет прибираємо на 50 хвилин у холодильник. Діставши тісто з холодильника, ділимо його на дві частини і розкочуємо качалкою кожну з частин до коржі з гладкою поверхнею 0,5 см. товщиною. Вирізаємо з отриманої коржі фігурки для печива і викладаємо на застелений пергаментним папером деко. Розігріваємо духовку до 180 гр. і ставимо в неї деко на 15 хв. випічки. Готуємо білкову глазур і в суху миску викладаємо білок 1 яйця, 200 гр. цукрової пудри, яку просіваємо через ситечко, 0,5 чайн.л. лимонного соку, 0,5 чайн.л. крохмалю і збиваємо до красивої глянцевою маси. Приготовану глазур розкладаємо порціями по кільком мисках, додаємо в кожну по краплі барвника і добре розмішуємо. Розклавши глазур по кулькам розфарбовуємо печиво в довільні кольору, за смаком і бажанням. Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо імбирне печиво з глазур'ю будинку разом! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости