Буженина — соковите м'ясо в духовці


Опубликованно 05.08.2019 20:15

Буженина — соковите м'ясо в духовці

Приготування:

Спосіб приготування:

1. З допомогою паперового рушника приберіть всю зайву вологу з м'яса.

2. Розріжте шматок свинини навпіл, щоб вийшло два зручних брусочки для нарізки готової буженини.

3. В окремій ємності приготуйте приправу для маринаду. Змішайте сіль, перець, паприку, коріандр і рослинне масло. Все добре перемішайте.

4. Змастіть з допомогою силіконової пензлика м'ясо з кожної сторони.

5. Надішліть м'ясо маринуватися в холодильник не менше ніж на три години. Я завжди мариную буженину на ніч.

6. Коли м'ясо замаринується, загорніть кожен шматочок свинини у фольгу.

7. Надішліть випікатися в духовку на 80 хвилин при температурі 180 градусів.

8. Соковите м'ясо в духовці готово! Так як м'ясо виходить дуже соковите, я чекаю поки воно повністю охолоне, тоді його буде легше нарізати. Всім приємного апетиту!



Категория: Новости