Буженина — соковите м'ясо в духовці
Опубликованно 05.08.2019 20:15
Приготування:
Спосіб приготування:
1. З допомогою паперового рушника приберіть всю зайву вологу з м'яса.
2. Розріжте шматок свинини навпіл, щоб вийшло два зручних брусочки для нарізки готової буженини.
3. В окремій ємності приготуйте приправу для маринаду. Змішайте сіль, перець, паприку, коріандр і рослинне масло. Все добре перемішайте.
4. Змастіть з допомогою силіконової пензлика м'ясо з кожної сторони.
5. Надішліть м'ясо маринуватися в холодильник не менше ніж на три години. Я завжди мариную буженину на ніч.
6. Коли м'ясо замаринується, загорніть кожен шматочок свинини у фольгу.
7. Надішліть випікатися в духовку на 80 хвилин при температурі 180 градусів.
8. Соковите м'ясо в духовці готово! Так як м'ясо виходить дуже соковите, я чекаю поки воно повністю охолоне, тоді його буде легше нарізати. Всім приємного апетиту!
Категория: Новости