Реберця по-берлінськи


Опубликованно 07.08.2019 07:55

Реберця по-берлінськи

Приготування:

Крок 1 — Маринад.

Нарізаємо гострий перець, змішуємо з олією і цедрою лимона. Додаємо мед і соєвий соус. Даємо настоятися. Крок 2 — Ребра.

Кладемо ребра на гриль і запікаємо, постійно перевертаючи. Після кожного перевертання змащуємо ребра підготовленим маринадом. Ні солити, не перчити ребра попередньо не потрібно. Даємо ребрах трохи охолонути й нарізаємо. Крок 3 — Гарнір.

Нарізаємо молоду картоплю навпіл, болгарський перець і цукіні великими шматками. Обсмажуємо овочі на грилі і подаємо з ребрами. Приємного апетиту!



Категория: Новости