Реберця по-берлінськи
Опубликованно 07.08.2019 07:55
Приготування:
Крок 1 — Маринад.
Нарізаємо гострий перець, змішуємо з олією і цедрою лимона. Додаємо мед і соєвий соус. Даємо настоятися. Крок 2 — Ребра.
Кладемо ребра на гриль і запікаємо, постійно перевертаючи. Після кожного перевертання змащуємо ребра підготовленим маринадом. Ні солити, не перчити ребра попередньо не потрібно. Даємо ребрах трохи охолонути й нарізаємо. Крок 3 — Гарнір.
Нарізаємо молоду картоплю навпіл, болгарський перець і цукіні великими шматками. Обсмажуємо овочі на грилі і подаємо з ребрами. Приємного апетиту!
Категория: Новости