Фантастична турецька випічка!
Опубликованно 07.08.2019 07:55
Приготування:
1) У мисці з'єднати тепле молоко, рослинне масло без запаху, цукор, сіль, яйця. Перемішати.
2) В окремій мисці з'єднати борошно вищого сорту, розпушувач і сухі дріжджі. Перемішати.
3) Невеликими частинами вмішати сухі інгредієнти в рідкі. Замісити м'яке, поддатливое тісто. Накрити харчовою плівкою і залишити на 1-1,5 години на расстойку.
4) Помідори надрізати хрест-навхрест і залити окропом на 5-7 хвилин. Потім помідори очистити від шкірки. Помідори, цибулю, солодкий перець подрібнити в блендері. У мисці з'єднати подрібнену цибулю, болгарський перець з помідором, яловичий фарш, сіль, чорний мелений перець, гостру паприку і томатну пасту. Все добре перемішати.
5) Фарш розділити на 16 частин. Вага частини фаршу 55-60 гр.
6) тісто злегка обім'яти і розділити на 16 рівних частин. Кожну частину округлити. Шматочки тіста вийшли вагою 110-115 гр. Накрити харчовою плівкою, щоб не заветрились.
7) Шматочок тіста розкачати качалкою діаметром 15 див. Фарш розкласти по центру уздовж шириною 5-6 див Краями коржі, накрити фарш з обох сторін. Краю не скріплювати. Таким чином сформувати всі заготовки з тіста і фаршу. Перемістити заготовки на деко, змащене рослинним маслом досить близько один до одного. Залишити на 20 хвилин на расстойку, потім змастити взболтанным жовтком з молоком. Відправити в духовку, розігріту до 180*С на середньому рівні випікати 20-25 хвилин, до красивої рум'яної скоринки. Приємного апетиту!
Категория: Новости