Просте меню на вихідні з 4-х страв
Опубликованно 10.08.2019 09:40
Приготування:
Суп з фрикадельками
Фарш. М'ясо з 1/2 цибулі подрібнити блендером. Вологими руками сформувати фрикадельки. Воду закип'ятити. Додати картоплю, як закипить, зняти піну і додати терту моркву, дрібно нарізану цибулю, проварити 7-10 хвилин. Додати фрикадельки і нарізаний соломкою солодкий перець. Варити на помірному вогні приблизно 15 хвилин. Додати зелень і вимкнути.
Булгур з куркою
Курячі гомілки або стегна обсмажити на сковороді з рослинним маслом з усіх боків до рум'яної скоринки. Додати булгур, спеції. З'єднати окріп з томатною пастою, перемішати. Залити булгур з куркою. Тушкувати під закритою кришкою 20-25 хвилин.
Салат
У мисці з'єднати нарізані овочі, консервований горошок, діжонську гірчицю, січені базилік і кріп. Заправити рослинним маслом, посолити за смаком і перемішати.
Пиріг з яблуками та корицею
Збити 3 яйця з цукром і ванільним цукром до збільшення в об'ємі. Додати кефір, швидко об'єднати міксером і в 2-3 прийоми ввести муку з розпушувачем для тесту. Збити міксером, недовго, тільки щоб об'єднати продукти. Форму для випічки змастити вершковим маслом. Форма діаметром 24 див, перелити тісто у форму. Яблука нарізати на часточки. Перемішати з корицею і розподілити по поверхні пирога, втоплюючи яблука в тісті. Випікати в духовці при температурі 180*С на середньому рівні 40-45 хвилин.
Категория: Новости