Повітряний чак-чак


Опубликованно 13.08.2019 04:25

Повітряний чак-чак

Приготування:

Крок 1.

Відокремити жовтки двох яєць від білків. Збити 3 курячих яйця і 2 жовтки до крутий піни. Крок 2.

300 г борошна додати збиті яйця, сіль, соду, лимонний сік і ретельно вимісити тісто, воно повинно бути однорідним і гладким. Крок 3.

Залишити тісто на 30 хвилин. Крок 4.

Розрізати тісто на 4 частини, розкачати кожен шматочок товщиною 2-3 мм і нарізати невеликими смужками. Обваляти всі смужки в борошні. Перед тим як обсмажити смужки, складіть їх в друшляк і струсіть з них зайву муку. Крок 5.

Розігріти рослинне масло і обсмажити смужки кількома порціями до золотистого кольору, приблизно 1-2 хвилини, постійно перевертаючи. Крок 6.

Розтопити мед в сковороді і додати цукровий пісок, розтопити на протязі 2-х хвилин до однорідного стану, постійно помішуючи. Крок 7.

Вилити медовий сироп на шматочки обсмаженого тіста і акуратно перемішати. Крок 8.

Мокрими руками викласти смужки на тарілку і сформувати піраміду. Поставити в холодне місце на 1 годину.



Категория: Новости