Простий рецепт запечених реберець
Опубликованно 14.08.2019 20:45
Приготування: Крок 1: маринуємо ребра.
Спрессуйте часник, змішайте його з чайною ложкою солі, потім з коричневим цукром, яблучним оцтом, розмарином, кайенским перцем, чорним перцем і залишилася сіллю.
Зніміть з реберець плівочку і натріть м'ясо спеціями зі всіх сторін. Потім загорніть ребра в пакет і відправте в холодильник на 12 годин або на добу, як вийде.За пів години перед приготуванням викладіть ребра з холодильника і дайте їм погрітися при кімнатній температурі. Крок 2: запікаємо ребра в духовці.
Запікати ребра в духовці при температурі 150 градусів протягом 3-х годин. Саме ловлення при такій температурі зробить м'ясо особливо м'яким.Якщо ви хочете підсмажений верх, то останні 10-15 хвилин запікайте ребра при температурі 200-220 градусів (режим гриль буде дуже до речі). Крок 3: подаємо запечені в духовці ребра.
Для зручності наріжте ребра і подавайте з соусом, хлібом і салатом.Приємного апетиту!
Категория: Новости