Омлет з брокколі в духовці
Опубликованно 15.08.2019 10:05
Приготування:
Спосіб приготування
1. У мисці розмішайте віночком яйця з сіллю.
2. Додайте молоко і розмішайте. Не потрібно збивати яйця з молоком. Якщо вам потрібно приготувати меншу порцію, тоді орієнтуйтеся, що на 1 яйце знадобиться 1 ст. л. молока.
3. Форму для випічки змастіть вершковим маслом. Залийте яєчну суміш.
4. Наверх викладіть брокколі. В цей раз я використовувала заморожену брокколі. Якщо ви будете готувати зі свіжої брокколі, то просто поділіть її на суцвіття і гарненько промийте.
5. Надішліть форму з яйцями в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Омлет з брокколі в духовці готовий! Всім приємного апетиту!
Категория: Новости