Картопляні котлети з секретом
Опубликованно 15.08.2019 10:05
Приготування:
Картоплю очистити, нарізати подрібніше і відварити до готовності.
Поки картопля готується, нарізати моркву і зелений лук.
Із готової картоплі злити всю рідину і розім'яти його в пюре. Додати манну крупу, сіль, перець і паприку. Перемішати.
Додати соняшникову олію і нарізану моркву з цибулею. Знову перемішати.
Останніми додати яйця і знову добре перемішати. Залишити на 30 хвилин для набухання манки.
Після закінчення часу, мокрими руками формуємо котлетки. Обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
Обсмажити на розігрітій сковороді, на рослинній олії з обох сторін, до золотистого кольору.
Подавати зі сметаною. Такі котлети можна їсти як гарячими, так і холодними.
Смачні котлети готові. Приємного апетиту. А як їх готую я, дивіться у відео. СПАСИБІ.
Категория: Новости