Запіканка з фаршу і овочів «Літо в тарілці»


Опубликованно 18.08.2019 12:05

Запіканка з фаршу і овочів «Літо в тарілці»

Приготування:

1) У мисці змішати м'ясний фарш, яйця, сіль і чорний перець, твердий тертий сир і нашатковану капусту.

2) Отриману масу розділити на дві рівні частини. На одній половині додати кабачок, нарізаний кубиками і пучок дрібно нарізаної петрушки. До другої половини фаршу додати помідори, нарізані кубиком (попередньо забравши м'якоть), і болгарський перець, нарізаний невеликим кубиком. Перемішати. Розділяти масу не обов'язково, можна змішати в одній мисці, але мені подобається, коли в запіканці присутня 2 шари.

3) Вогнетривку форму для запікання змастити олією і посипати манною крупою. Нижнім шаром розподілити м'ясний фарш з зеленню і кабачком. Ущільнити ложкою. Другим шаром розподілити другу частину фаршу.

4) Зайву манку прибрати серветкою, щоб не підгоріла. Відправити в духовку розігріту до 180*С. Готувати 40-50 хвилин, час приготування залежить від особливостей Вашої духовки і товщини шару запіканки. Після приготування залишити її трохи охолонути, хвилин 10-15, таким чином, виділився сік вбереться назад в запіканку, а також вона буде краще нарезаться на порційні шматочки.



Категория: Новости