Варення з груш і яблук з маком і лаймом
Опубликованно 19.08.2019 15:30
Приготування:
1) Груші і яблука вимити, очистити, нарізати невеликими шматочками. Полити соком лайма (лимона), засипати цукром. Перемішати. Залишити на 2 години, щоб виділився сік. Яблука бажано брати кисло-солодкі.
2) Варити на середньому вогні періодично помішуючи 20 хвилин.
3) Мак обсмажити на сухій сковороді 1-1,5 хвилини. Подрібнити в кавомолці або в блендері. Додати до фруктів. Варити 5 хвилин. Закупорити. Зберігати в темному прохолодному місці. Я зберігаю в підвалі. Поради до рецепту:
– Бажано використовувати кисло-солодкі яблука.
Категория: Новости