Абрикосовий тарт
Опубликованно 20.08.2019 22:05
Приготування: Крок 1: замішуємо тісто.
Для приготування тіста всі інгредієнти повинні бути холодними. Вершкове масло краще заздалегідь нарізати на кубики, а потім охолодити.Висипте в миску борошно, додайте сіль і цукрову пудру. Змішайте. Додайте вершкове масло і швидко замісіть руками. Додайте жовток і трохи холодної води. Замісіть однорідне тісто. Складіть тісто в пакет і відправте в холодильник на 30 хвилин.Після розкачайте тісто руками і покладіть його у форму, сформувавши краю. Форму попередньо застеліть пергаментом для випічки, щоб готовий тарт можна було легко витягти.Наколіть тісто виделкою. Крок 2: викладаємо начинку.
На тісто намажте абрикосовий джем.
Посипте меленим мигдалем.Зверху красиво укладіть часточки абрикоса. Посипте їх коричневим цукром. Крок 3: запікаємо абрикосовий тарт.
Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте тарт протягом 40 хвилин. Крок 4: готуємо заливку.
За цей час розтопити вершкове масло, змішайте його з яйцем і цедрою лимона. Крок 5: заливаємо абрикосовий тарт.
Вилийте вершкову заливку на тарт.
Запікайте ще 10 хвилин, поки верх не зарум'яниться. Крок 6: подаємо абрикосовий тарт.
Остудіть тарт, наріжте на шматочки і подавайте до чаю. Смачно нереально!Приємного апетиту!
Категория: Новости