Баклажани з м'ясним фаршем
Опубликованно 20.08.2019 22:05
Приготування:
Крок 1 — Підготовка баклажанів.
У баклажанів зрізати шкірку в декількох місцях за допомогою овочечистки. Розвести сіль у воді і опустити туди баклажани. Крок 2 — Готуємо начинку.
У сотейнику розігріти рослинне масло. Обсмажити дрібно нарізану цибулю до прозорості. Додати м'ясний фарш. Обсмажувати, поки фарш не стане коричневого відтінку. Помідори нарізати невеликими кубиками. Додати у фарш. Додати мелений перець, суміш сухих трав і дрібно нарубану петрушку. Перемішати і тушкувати близько хвилини на середньому вогні. Крок 3 — Запікаємо баклажани.
Розігріти духовку до 190 градусів. Дістати баклажани з води, обсушити за допомогою паперового рушника. Сформувати з фольги човники. Баклажани змастити олією і викласти у підготовлені човники з фольги. Човники з баклажанів викласти на деко і запікати 35-40 хвилин до м'якості. Крок 4 — Начиняємо.
Дістати їх з духовки, дати трохи охолонути. Зробити ножем поздовжній розріз на кожному баклажані. За допомогою ложки розширити отвір і заповнити його фаршем. Зверху покласти шматочок помідора і шматочок гострого перцю. Запікати в духовці 30 хвилин. При подачі посипати рубаною зеленню петрушки.
Категория: Новости