Курка в духовці по-східному
Опубликованно 23.08.2019 14:30
Приготування:
Кроки приготування:
1. Готуємо маринад: змішати лимонний сік, мед, корицю, імбир, сіль, рослинне масло до однорідного стану.
2. У бедрышках робимо проколи, щоб маринад їх краще просяк.
3. Заливаємо курку маринадом і залишаємо маринуватися 1-1,5 години.
4. Покласти курку у форму для запікання, змащену рослинним маслом, посипаємо кунжутом і накриваємо форму фольгою.
5. Відправляємо курку в духовку з температурою 200 градусів на 20 хвилин, через 20 хвилин знімаємо фольгу і знову відправляємо в духовку до зарум'янювання, приблизно на 15-20 хвилин.
Приємного апетиту!
Категория: Новости