Тріска, запечена з овочами


Опубликованно 27.08.2019 08:35

Тріска, запечена з овочами

Приготування: Крок 1: запікаємо овочі.

Цукіні наріжте тонкими кружечками. Помідори покришіть на великі скибочки. Відріжте від спаржі деревні кінчики і наріжте її на шматочки.Покладіть овочі в форму для запікання, полити зверху рослинним маслом, посоліть, поперчіть і запікайте при 200 градусах протягом 15 хвилин, поки овочі не стануть м'якими і трохи підсмаженими. Крок 2: запікаємо тріску з овочами.

На овочі зверху покладіть філе тріски, посоліть, поперчіть рибу, додайте до неї вершкове масло, скибочки лимона і гілочки ароматної зелені (за бажанням). Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом ще 15 хвилин.Коли риба з овочами приготується, вийміть її з духовки, посипте нарізаною зеленою цибулею і подавайте. Крок 3: подаємо тріску, запечену з овочами.

Запечену з овочами тріску подавайте гарячою, ніякого додаткового гарніру не потрібно.Приємного апетиту!



Категория: Новости