Курячі ніжки в листковому тісті
Опубликованно 28.08.2019 04:30
Приготування:
Курячі ніжки помити і обсушити. Приправити сіллю і чорним меленим перцем і залишити на 20 хвилин. За бажанням ви можете використовувати свої улюблені спеції – приправу для курки, паприку і т. д. – все, що ви любите. Сир порізати невеликими прямокутниками, від'єднати шкірку від філе і в кишеньку вставити пластину сиру. Листкове тісто розморозити і розкачати качалкою до товщини 0.5 див. Тісто порізати смужками шириною 1 см і обмотати курячі гомілки тестом починаючи з широкої сторони. Деко застелити папером для випічки і змастити її олією. Помістити гомілки на деко. Яйця розбити і акуратно відокремити жовтки від білків. Нам знадобляться тільки жовтки, з білків можна приготувати омлет або використовувати для приготування іншої страви. Для отримання красивого золотистої скоринки зверху на тісто нанести пензликом шар перемішаних яєчних жовтків. Відправити курячі гомілки в листковому тесті в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. Готові ніжки перекласти на блюдо, прикрасити за бажанням і подавати до столу.
Курячі ніжки в листковому тісті готові! Більш детальний процес приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!
Категория: Новости