Овочі, запечені з пармезаном


Опубликованно 29.08.2019 13:05

Овочі, запечені з пармезаном

Приготування: Крок 1: готуємо овочі.

Кабачки і баклажани наріжте товстими кружечками. Перець наріжте товстою соломкою. Помідори черрі промийте. Цибулю наріжте півкільцями, гриби — скибочками, а зубчики часнику дрібно покришіть ножем.

Змастіть форму для запікання олією і шар за шаром укладіть овочі, не забуваючи солити і перчити кожен раз.

Між овочевими шарами так ж укладіть шматочки моцарели, листя базиліка і орегано.Полийте зверху оливковою олією і посипте тертим пармезаном. Крок 2: запікаємо овочі з пармезаном.

Накрийте форми фольгою і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин, а потім ще близько 10 хвилин без фольги.

Овочі повинні добре пропектися, а сир розплавиться. Крок 3: подаємо овочі, запечені з пармезаном.

Фотографії не зможуть передати, наскільки ж смачно пахнуть запечені з сиром овочі. Це просто чудово!Приємного апетиту!



Категория: Новости