Овочі, запечені з пармезаном
Опубликованно 29.08.2019 13:05
Приготування: Крок 1: готуємо овочі.
Кабачки і баклажани наріжте товстими кружечками. Перець наріжте товстою соломкою. Помідори черрі промийте. Цибулю наріжте півкільцями, гриби — скибочками, а зубчики часнику дрібно покришіть ножем.
Змастіть форму для запікання олією і шар за шаром укладіть овочі, не забуваючи солити і перчити кожен раз.
Між овочевими шарами так ж укладіть шматочки моцарели, листя базиліка і орегано.Полийте зверху оливковою олією і посипте тертим пармезаном. Крок 2: запікаємо овочі з пармезаном.
Накрийте форми фольгою і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин, а потім ще близько 10 хвилин без фольги.
Овочі повинні добре пропектися, а сир розплавиться. Крок 3: подаємо овочі, запечені з пармезаном.
Фотографії не зможуть передати, наскільки ж смачно пахнуть запечені з сиром овочі. Це просто чудово!Приємного апетиту!
Категория: Новости