Яблучне печиво на сметані
Опубликованно 30.08.2019 01:35
Приготування:
Яйце збити з цукром, ванільним цукром і дрібкою солі до повного розчинення цукру. В окрему миску просіяти борошно з розпушувачем. З'єднати рідкі та сухі інгредієнти тесту і змішати до однорідності, тісто має бути не густим, але й не сильно рідким, воно злегка повинно липнути до рук. Яблука помити, очистити від шкірки, вийняти серцевину і порізати спочатку пластинами а потім дрібними кубиками. Акуратно вмішати яблука в тісто. Деко застелити папером для випічки і змастити рослинним маслом. Змоченими у воді руками сформувати середньої величини кульки, викласти їх на деко і злегка притиснути зверху. Із зазначеної кількості інгредієнтів у мене вийшло 13 печеньок середньої величини. Відправляємо деко з печивом у попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 15-18 хвилин, до легкого зарум'янювання верху. Дістаємо печінка з духовки, даємо повністю охолонути йому на деку і подаємо до чаю.
Яблучне печиво на сметані готово! Більш детальний процес приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!
Категория: Новости