Камамбер на грилі
Опубликованно 01.09.2019 11:15
Приготування: Крок 1: готуємо дошку.
Щоб дошка не згоріла на грилі, її потрібно мінімум протягом 1 години вимочувати в холодній воді. Найкраще вимочити довше. А якщо дерево все ж почне горіти в процесі, тушкуйте його, поливаючи звичайною водою.Викладіть сир із упаковки та помістіть його на підготовлену дошку. Крок 2: смажимо камамбер на грилі.
Розігрійте гриль і поставте на нього дошку з сиром. Готувати камамбер потрібно протягом 12-15 хвилин. Суть в тому, що вам потрібно зробити сир м'яким, але не спалити його і не дати шкірці пошкодитися в процесі. Крок 3: подаємо камамбер, смажений на грилі.
Подавайте гарячий сир прямо на дошці, на якій він готувався. Можна з медом, але тут полуничний джем, мигдаль і крекери. Ножем проріжте шкірку збоку або зріжте кришечку і вмочайте хліб в розплавлений сир.Приємного апетиту!
Категория: Новости