Салат з персиків, помідорів і сиру буррата
Опубликованно 04.09.2019 20:25
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Спершу приготуйте заправку, для цього вилийте бальзамічний оцет в маленьку каструльку і на середньому вогні доведіть до кипіння. Прокип'ятіть, періодично помішуючи, протягом 15 хвилин, поки кількість оцту не зменшиться майже вдвічі. Зніміть з вогню і дайте охолонути.У той же час персики наріжте і помідори великими шматочками. Акуратно наріжте сир (хороший сир буде сочитися вершками, постарайтеся зберегти їх). Крок 2: змішуємо салат з персиків, помідорів і сиру буррата.
На велике плоске блюдо викладіть змішані шматочки помідорів і персиків. Зверху покладіть скибочки сиру і посипте базиліком. Полийте заправкою з бальзамічного оцту і відразу ж подавайте! Крок 3: подаємо салат з персиків, помідорів і сиру буррата.
Салат з персиків, помідорів і сиру буррата стане прикрасою вечірки або легким і смачним вечерею. Готуйте його при будь-якому зручному випадку, поки у вас є можливість насолоджуватися свіжими помідорами і персиками.Приємного апетиту!
Категория: Новости