Смажена курка з овочами по-китайськи
Опубликованно 05.09.2019 01:10
Приготування:
Крок 1.
Змішайте в мисці соєвий соус, курячий бульйон, часник, імбир, рисовий оцет, кунжутна олія, кукурудзяний крохмаль і мед. Крок 2.
Наріжте всі овочі і курячу грудку, шматочками, приблизно, однакового розміру. Крок 3.
Нагрійте сковороду з 3 ст. л. олії і покладіть броколі, болгарський перець і гриби обсмажте овочі на сильному вогні протягом 1 хвилини постійно перемішуючи, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на слабкому вогні 10 хвилин. Відкрийте кришку і продовжуйте смажити на сильному вогні 3 хвилини, постійно перемішуючи. Крок 4.
Зберіть овочі зі сковороди в миску. Крок 5.
Викладіть на сковороду курку, додайте сіль і чорний перець обсмажте 2-3 хв. на сильному вогні до золотистої скоринки, потім накрийте кришкою і тушкуйте 5 хвилин на слабкому вогні. крок 6.
Налийте в курку підготовлений соус і смажте на середньому вогні приблизно 2 хвилини. Крок 7.
Як тільки соус почне густіти, додайте приготовані овочі і перемішайте. Крок 8.
Вимкніть вогонь. Готову страву посипте зверху зеленою цибулею і кунжутним насінням.
Категория: Новости