Смажена курка з овочами по-китайськи


Опубликованно 05.09.2019 01:10

Смажена курка з овочами по-китайськи

Приготування:

Крок 1.

Змішайте в мисці соєвий соус, курячий бульйон, часник, імбир, рисовий оцет, кунжутна олія, кукурудзяний крохмаль і мед. Крок 2.

Наріжте всі овочі і курячу грудку, шматочками, приблизно, однакового розміру. Крок 3.

Нагрійте сковороду з 3 ст. л. олії і покладіть броколі, болгарський перець і гриби обсмажте овочі на сильному вогні протягом 1 хвилини постійно перемішуючи, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на слабкому вогні 10 хвилин. Відкрийте кришку і продовжуйте смажити на сильному вогні 3 хвилини, постійно перемішуючи. Крок 4.

Зберіть овочі зі сковороди в миску. Крок 5.

Викладіть на сковороду курку, додайте сіль і чорний перець обсмажте 2-3 хв. на сильному вогні до золотистої скоринки, потім накрийте кришкою і тушкуйте 5 хвилин на слабкому вогні. крок 6.

Налийте в курку підготовлений соус і смажте на середньому вогні приблизно 2 хвилини. Крок 7.

Як тільки соус почне густіти, додайте приготовані овочі і перемішайте. Крок 8.

Вимкніть вогонь. Готову страву посипте зверху зеленою цибулею і кунжутним насінням.



Категория: Новости