Тушкована печінка в сметані з цибулею
Опубликованно 07.09.2019 09:15
Приготування:
Спосіб приготування:
1. Печінку помити, вирізати жилочки. Порізати на невеликі шматки і добре промити в холодній воді.
2. Цибулю почистити, помити і подрібнити.
3. Цибулю додати до печінки, посоліть, поперчіть і заправте сметаною. Все добре перемішайте і залиште на 10 хвилин трохи замаринуватися.
4. У розігріту сковороду або каструлю додайте печінку з цибулею і тушкуйте на повільному вогні при закритій кришці приблизно 50 хвилин. Через 20 хвилин перемішайте печінку.
Тушкована печінка з цибулею в сметані готова! Всім приємного апетиту!
Категория: Новости