Лазанья з цукіні і фаршем
Опубликованно 08.09.2019 03:35
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Дрібно наріжте цибулю. Покришіть консервовані томати (або відразу купіть шматочками). Натріть моцарелу (тут відразу терта). Цукіні промийте, обсушіть і наріжте довгими тонкими скибочками за допомогою спеціальної терки для овочів. Крок 2: тушкуємо фарш.
В олії спочатку обсмажте до прозорості цибулю, потім додайте фарш, готуйте помішуючи, до тих пір, поки м'ясо не змінить колір. Додайте нарізані консервовані помідори, сіль і перець. Смажте кілька хвилин на слабкому вогні, після чого дайте фаршу з помідорами охолонути. Крок 3: запікаємо лазанью з цукіні і фаршем.
На дно форми щільно викладіть третину нарізані цукіні, посоліть, зверху викладіть половину фаршу з помідорами. Трохи присипте сиром. Укладіть ще шар цукіні, посоліть, знову покладіть фарш (увесь), додайте ще сиру. Викладіть залишилися цукіні, посоліть, поперчіть, рясно посипте моцарелою. Трохи поперчіть.Накрийте кришкою і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 50 хвилин.За кілька хвилин до закінчення приготування зніміть кришку, щоб сир зверху підрум'янився. Крок 4: подаємо лазанью з цукіні і фаршем.
Подавайте лазанью з цукіні гарячої.
Ножем ділите на порції і розкладайте. Гарнір ніякого не потрібно.Приємного апетиту!
Категория: Новости