Мариновані помідори з м'ятою
Опубликованно 09.09.2019 05:25
Приготування:
1) У блендері подрібнити солодкий перець, часник, зелень, пекучий перець, оцет, рослинна олія, цукор, сіль.
2) Помідори вимити. Зробити надрізи хрест-навхрест на кожному помідорі. Залити окропом на 5-7 хвилин, потім воду злити і зняти шкірку. Завдяки цій маніпуляції, помідори набагато швидше замаринуются.
3) Кожну помідору розрізати на 4 частини. У зручній ємності шарами кладу помідори, рясно поливаючи маринадом і присипаючи петрушкою. Накрити харчовою плівкою і залишити промаринуватися на 2 години на столі, потім гарненько перемішати і відправити в холодильнику на ніч.
Категория: Новости