Пиріжки в духовці на безопарному дріжджовому тесті


Опубликованно 10.09.2019 04:50

Пиріжки в духовці на безопарному дріжджовому тесті

Приготування:

Крок 1 — Тісто.

Просійте борошно, додайте сухі дріжджі і розмішайте. Віночком збийте яйця з цукром, додайте сіль, ванілін, тепле молоко, розтоплене вершкове масло, добре розмішайте. Поступово суміш додайте борошно і замісіть тісто. Тісто повинне вийти м'яким, злегка липнути до рук. Потім тісто злегка змастіть соняшниковою олією і залиште в теплому місці на дві години. Крок 2 — Начинка.

Абрикоси розрізати на невеликі шматочки, додайте три столові ложки цукру і поставте на повільний вогонь. Помішуючи, дайте покипіти до повного розчинення цукру. Столову ложку крохмалю розведіть в невеликій кількості води, додайте в абрикоси і дайте ще раз закипіти. Відставте абрикоси остигати. Крок 3 — Випікаємо.

Тісто розділіть на рівні шматочки, зробіть колобки, розкачайте кожен колобок і викладіть на середину ложку начинки. Сформуйте пиріжки. Викладіть пиріжки на деко, застелений пергаментним папером, змастіть яйцем, змішаним з двома ложками молока, дайте пиріжкам ще трохи підійти і відправте в духовку на 40-45 хв. Випікайте на середньому вогні.



Категория: Новости