Суп з болгарського перцю


Опубликованно 12.09.2019 18:25

Суп з болгарського перцю

Приготування:

Розігріти духовку до 250 С. Запікати перець 10 хвилин. Потім додати очищені зубчики часнику і запікати ще 19 хвилин. Дістати з духовки, дати охолонути. Перець очистити від шкірки і насіння. У холодну рослинне масло додати пластівці перцю чилі, нагріти. Додати нарізану цибулю і обсмажити до прозорості. Додати печені перці і часник, залити бульйоном. За допомогою блендера перетворити на пюре. Додати орегано, сіль, чорний перець. Довести до кипіння і варити на слабкому вогні близько 10 хвилин. При подачі додати сметану, подрібнені листя базиліка і трохи свіжомеленого чорного перцю.



Категория: Новости