Мариновані сливи


Опубликованно 13.09.2019 01:00

Мариновані сливи

Приготування:

Сливи розрізати вздовж на 4 частини. Скласти в два шари бинт або марлю і зав'язати в нього всі спеції. У каструлю висипати цукор, влити яблучний оцет, спеції в бинте і нарізані сливи. Перемішати. Довести до кипіння і варити 5-6 хвилин. Але потрібно стежити, щоб сливи не стали втрачати форму. Після цього витягти згорток зі спеціями, розкласти сливи в по банкам і залити зверху отриманим сиропом. Заливати треба так, щоб залишався зазор приблизно 1 см до краю банки. Закрутити банки кришками. Закручені банки ставимо в каструлю великого розміру і заливаємо водою так, щоб вона повністю накривала банки. Довести до кипіння і кип'ятити 20 хвилин. Після цього викладаємо банки остигати на рушник.



Категория: Новости