Швидкі шоколадні кекси
Опубликованно 13.09.2019 01:00
Приготування:
1) Змішати борошно, розпушувач і какао.
2) В окремій мисці змішати цукор, яйце, розтоплене, остигле масло та молоко. Вершкове масло можна замінити рослинним або навпіл. Молоко можна замінити кефіром.
3) З'єднати сухі і рідкі інгредієнти. Тісто в залежності від інгредієнтів, може вийти гущі або рідший. Якщо тісто вийшло дуже густим, можна додати буквально 15-20 мл молока або кефіру.
4) Випікати можна в різних формах, я випікала і в маленьких силіконових і в однієї цільної кексовой формі, значення не має. Випікати в попередньо розігрітій духовці до 180*С 25-30 хвилин.
5) Сирний крем. У зручній ємності з'єднати сир, згущене молоко, щіпку ваніліну і вершкове масло. Все перебити блендером до однорідності. Сир та вершкове олія мають бути кімнатної температури, інакше масло розшарується. Кремом наповнити кулінарний пакет або звичайний щільний поліетиленовий пакет, у мене з насадкою, але це не обов'язково, можна просто зрізати край і відсадити крем на кекси. Прикрасити ягодами малини і листочками м'яти. Приємного апетиту!
Категория: Новости