Пиріг з руколою
Опубликованно 14.09.2019 00:55
Приготування: Крок 1: розкачуємо тісто.
Покрийте форму для запікання пергаментом для випічки. Розкачайте пласт листкового тіста, обережно намотайте його на качалку, а потім перекладіть у форму. Розрівняйте і зробіть бортики. Крок 2: готуємо начинку.
Рукколу промийте, обсушіть.Яйця збийте вінчиком. Продовжуючи помішувати, додайте до яєць тертий пармезан, а потім і молоко. Посоліть, поперчіть.Покладіть рукколу на тісто і залийте яєчно-сирною сумішшю.Загорніть краї тіста всередину, злегка накривши начинку.Змастіть краю збитим жовтком. Крок 3: запікаємо пиріг з руколою.
Запікайте спершу в розігрітій до 200 градусів духовці, потім через 5 хвилин зменшіть температуру до 180 градусів і випікайте 35-40 хвилин.Дайте готовому пирогу охолонути при кімнатній температурі і подавайте до столу. Крок 4: подаємо пиріг з руколою.
Вийміть пиріг з руколою з форми, наріжте на шматочки і насолоджуйтеся.Приємного апетиту!
Категория: Новости