Соковита курка в клярі за 20 хвилин
Опубликованно 14.09.2019 00:55
Приготування:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе нарізаємо великими кружечками, товщиною 1,5-2 див.
2. Курку застелем харчовою плівкою і злегка відіб'ємо молоточком.
3. Курні відбивні, посолити і поперчити з двох сторін.
4. Приготуємо тісто, для цього віночком змішаємо яйця, сіль, паприку, перемішати і додамо сметану, перемішаємо, додамо борошно і ще раз ретельно перемішати, щоб не було грудочок.
5. Кожен шматочок м'яса обмакнем в клярі і викладаємо на розігріту сковороду з рослинним маслом. Смажимо відбивні з двох сторін до золотистого кольору на середньому вогні.
Соковита курка в клярі готова!! Відбивні смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді! Всім приємного апетиту!
Категория: Новости