Худнемо смачно: салат з кавуном і фетою від дієтолога Світлани Фус
Опубликованно 15.09.2019 01:00
Щочетверга о 19:00 на телеканалі СТБ глядачі спостерігають за трансформацією учасників у самому вагомий проект країни "Зважені та щасливі". Ведуча — Аніта Луценко. Тренери — Марина Боржемская, знаменитий холостяк Іраклі Макацарія. На цьому тижні проект покинув другий учасник — Михайло Воробйов. Постійно дієтолог проекту Світлана Фус ділиться корисними рецептами не тільки з учасниками, але і з читачами.
Потрібно ловити момент, поки фрукти і овочі в достатку, і готувати смачні та корисні страви. Якщо комбінація кавуна з фетою в салаті здається вам дивним, то це тільки тому, що ви його ще не пробували. А для тих, кому раптом набридло їсти кавун просто так, це відмінна можливість спробувати його в новій якості!
Для приготування цього незвичайного, легкого і приємного страви вам знадобиться всього лише 5 хвилин. ?
Інгредієнти:м'якоть кавуна — 250 г;великий огірок — 1 шт;фета/бринза — 50 г;м'ята — 1-2 гілочки;оливкова олія — 1 ст. л.;сік лимона — 1 ч. л.;перець мелений (за смаком);при бажанні можна додати лайм.
Спосіб приготування:М'якоть кавуна очистити від насіння і розрізати на кубики.Листя м'яти дрібно порубати.Кавун, огірок і м'яту кладемо в миску. Додаємо сік лимона, оливкова олія і мелений перець. Добре перемішуємо.Для подачі викладаємо салат на тарілку і зверху кришимо фету.
Приємного апетиту!
Також читайте, можна пити воду під час їжі чи ні.
Фото: СТБ, відкриті джерела в Мережі-->
Live Journal
Категория: Здоровье